teisipäev, 1. mai 2018

Hommikud. 56.










Käisin eile üle pika aja Rimis. Noh, kui kodupood on maja kõrval asuv Prisma, siis naljalt mujale ei satu ju. Selgus, et Rimis on kampaania, kus jagatakse vouchereid, millega saab Cinamoni kinos kaks piletit ühe hinnaga. Eile õhtul kella kaheksa paiku Rimi kassat läbides tuli tšekiga kaasa ka nimetatud kupong. Täna hakkasin siis vaatama, et mis tingimused seal kehtivad ning selgus, et eile õhtul antud voucheri kampaania eile õhtuga ka lõppes. Kuna kinokava pole käepärast, siis ei oska öelda, kas kiiretest jalgadest oleks kupongi lunastamisel kasu olnud. Way to go, Rimi! Positiivse poole pealt avastasin Rimist kaks nende oma kaubamärgi värsket mahla - vaarika-õuna-pirni ning apelsini-kiivi. Eriti hea oli see vaarika oma segatuna vino verdega.

Prisma, mis peab ennast vegankraami lipulaevaks, reklaamis oma vegantooteid hiljuti Facebookis pildiga, kus agar perenaine parajasti lõhet fileeris ning keedumunadega salatit segas. Paistab, et neil on endiselt tööl sama turundustiim, mis talvel "Jälle raamat?" kampaaniaga välja tuli.

See keset nädalat olev vaba päev, tänane töörahva püha, on nagu täielik tüng. Iga kord kui ma mõtlen, et täna on laupäev ning ka homme saab magada ja lõunani kohvi juua, avab reaalsus ukse ning naerab sealt vahelt kõva häälega.

Piltidel on 8 nädala hommikud.

Kommentaare ei ole: