kolmapäev, 10. aprill 2024

Karpaatide aias. Teeninduselamused




Riia lennujaamas oli kell juba nii kaugel, et mul oli kõht tühi. Kuna mul ei oleks? :D Ostsin siis tüki kohupiimakooki ja mangomagustoidu ühest putkast. Kassapidaja tõmbas sahtlist puidust lusika ja enne kui ma reageerida jõudsin, oli 20 senti arvele lisatud. Palusin selle ära võtta.

Lennukis selgus, et mingi probleem on elektriga ning hoiatati, et paariks minutiks lülitatakse elekter välja, kuniks nad põhjust välja selgitavad. Nende paar minutit oli ca kümmekond pikk, aga kui tunnelisse taas valgus lasti, kinnitati, et lennuk on täiesti korras ja lennukõlbulik.

Takso pani meid vanalinna servas maha, sest vanalinna sisse autod ei pääse. Otsisime siis baaride, pubide, stripiklubide ja ehitustsoonide vahelt oma hotelli üles, saime paberilipiku oma uksekoodiga ning läksime tuppa. Kuna nälg tahtis silmanägemist võtta, siis esimese asjana kihutasime lähedalasuvasse kohvikusse sööma. Lihapallide pähe serveeriti mingit püdelat ollust, mis oli palliks veeretatud ja siis paneeringus ära friteeritud. Kõik ülejäänu oli igati hea. Menüüs oli kirjas, et arvele lisandub 10% tasu teeninduse eest. Ilmselt arvas tütarlaps, et ta pakkus meile nii suurepärast elamust, et lisas selle eest 15%.

Kommentaare ei ole: