pühapäev, 24. jaanuar 2010

Summer of 69

Phnom Penh on kole. Igatseme taga Battambangi. See oli armas hipilinn kahekorruseliste majadega ja kuidagi palju puhtam ka. Natuke meenutas Pokharat. Rahulik ja monus.

Phnom Penh on kole ja rapane ja haiseb. Jarveaarses backpackerite piirkonnas on pooled hotellid ehitatud jarve kohale, mis tahendab, et vannitoa (enamasti on see vaid papist box toanurgas, mille seinad ei ulatu laeni) kanalisatsiooniaugust naed jarve ja sinna koik ka voolab. Ja siis hommikul lahed sama jarve peal olevale terrassile hommikust sooma??? Kaisime labi vist koik siinsed hotellid ja olen ysna kindel, et leidsime parima hinna ja kvaliteedi suhtega hotelli. Vahemalt ei asu jarve kohal ja dushiruum on nagu paris. Ja hotelli ukse korval on baar, kust oositi saab dollari eest 0,3 olle ja selle juurde tasuta shoti voi jointi.

Yldiselt on olletarbimine kovasti kasvanud, arvatavasti on Eesti varsti Euroopas esikohal. Esimene kylm olu kuumal paeval on uskumatult hea. Ja ykskoik kui palju ka ei jooks ja mitmes baaris ja tanavanurgal ja araablaste vaipadel keset turgu maas, paevane ollearve pole kunagi isegi mitte kymmet dollarit :)

Kommentaare ei ole: