laupäev, 3. september 2016

Rundschau München. Kellamäng ja loomaaed.



Kolisin Isari teisele kaldale ja nüüd on mul prantsuse rõduga elamine. Kui keegi nädalavahetuse hommikuti veel paar šokolaadi- või mandlicroissanti ka tooks, oleks eriti mõnus.

Lesson learned: ära islamimaades võta hotelli mošee vahetusse lähedusse (iseasi kuidas see reaalselt võimalik on, arvestades, et mošeesid on rohkem kui hotelle ja elumaju kokku). Lesson still in process: kristlikus Euroopas ära võta hotelli kiriku vahetusse lähedusse. Õhtul kell kümme antakse kelladega teada öörahu algusest. Siis võis veel loota, et äkki nad öörahu lõpu magavad maha. Aga laupäeva hommikul kella kuueks olid kellad läikima löödud ja, et kellelgi segadust ei tekiks, siis täistunnil 4+6 üle linna kajavat kellalööki. Jätkus see veerand ja pool ja kolmveerand seitse, kuni kell seitse alustas viieminutiline Glockenspiel.

Nädalajagu tagasi jagasime Itaalia restoranis väliterrassi pisikese hiirega. Kuuldavasti olla neid metroopeatustes üksjagu. Eile pistsid kaks jänest mõlema suupoolega Karlsplatz Stachusi läheduses lillepeenras lilli. Leia piltidelt jänesed. Hiirest pilti pole.

Kommentaare ei ole: