laupäev, 5. märts 2016

B&B (loe: Breakfast & Beach)




Kuna tailased hindavad hommikust und kõrgelt, siis olin juba targu varustanud ennast mango, draakonipuuvilja ja banaanidega, et enne hommikust bussi lennujaama mitte nälga jääda. Serveerisin selle omale rannas koos tõusva päikesega.

Nagu juba varem mainitud, siis kellaajad on nõrkadele. Ja tailased pole kindlasti mitte nõrgad. Buss oli lubatust 25 minutit varem kohal, aga kogemustest õppinud turist oli veel varem valmis. Järgmine pickupitav aga nii pikki plaane ei teinud ja seega ajas bussijuht ta voodist välja. Ootasime nii ca 15 minutit kuni ta üles sai, asjad kokku ja siis selgitustega, et kokkulepe oli 9:30 bussi kobis. Mina oma lennuki pärast ka muretsema ei pea, sest buss lendavat sinna tunni - pooleteisega. Etteruttavalt olgu öeldud, et buss jõudis kohale natuke vähem kui nelja tunniga.

Aga pärast seda läks kõik täiskäigul ainult kuumemaks. Lisaks polnud Kuala Lumpuri lennujaamas enam seda kuivatatud puuviljade poodi, kus alati kõhu täis sai maitsta. Tshekkisin Birdnesti sisse ja otsustasin ülejäänud õhtu veeta konditsioneeritud ruumis ehk kaubanduskeskuses. Linnupuuris oli mul toas nimelt ainult ventilaator, mis jahutamisele just märkimisväärselt kaasa ei aidanud.

Peale Taid on KL toidukohtade hinnad eriti rahakotisõbralikud :) Sõin ümber nurga India restos (mangolassi!) ja liikusin Berjaya Times Square keskusse, sest seal on Converse'i outlet. Kohapeal selgus, et seekord pole seal ühtegi head pakkumist. Tegin tagasiteel veel ringi hiinalinna turul, kus oli ka totaalne õhupuudus ning ostsin puuvilju.

Külm dušš ja magama.

Kommentaare ei ole: