reede, 30. jaanuar 2015

Cabrio cruising


Kuna Steve ei teadnud, misasi on Tai roti, siis oli hommikul ainuõige valik minna rotisid sööma. Niiead. Muna ja karriga. Muna ja banaaniga. Kondenspiimaga. Lihtsalt munaga. Ja kohv.

10:30 - 11:00 vahemikus pidi olema pick-up, et jõuda 11:30 väljuvale laevale. Pick-up jõudis nii ca 11:10 ning istusime autokasti. Kruiisisime mõnusalt läbi linna kuni peale laaditi neli sakslast megakoguse pagasiga. Tundus, et nüüd läheme sadamasse. Aga peale võeti veel üks meesterahvas ning tema pagas. Autokastis hakkas natuke kitsaks minema. Ja siis tuli veel kaks tüdrukut vähemalt nelja suure kohvriga. Ja siis veel üks naisterahvas pagasiga. Auto tundus kummist olevat. Aga juba 11:45 olime sadamas ning saime ka ilusti laeva peale, mis ootas ka hilinevaid saabujaid.

Koh Lantal lasime ennast Klong Nin randa viia ning läksime Pink House'i uurima, kas neil vabu tube on. Kuna neil kodulehel oli hind 1.300 bahti, siis sealt me broneerida ei tahtnud. Eelmisel aastal maksime toa eest 800. Vabu tube oli ning hinnaks öeldi 700 :) Saime sealt veel alla 600 peale. Läksime lõunat sööma. Pomelo-krevetisalat ja järgmine fruitshake. Tai toit on endiselt niiea :)

Kommentaare ei ole: