teisipäev, 13. jaanuar 2015

Beware of the owner. Nevermind the dog.


Hommikul olin natuke murelikult sunnitud nentima, et ma ei pruugi järgmiseks laupäevaks hotellikohta saada. Pühapäev on nimelt Sinulogi peamine pidupäev, linnas toimub terve päeva kestev rongkäik, tänavad on suletud ning hotellid kõik broneeritud. Need, kus vaba tuba oleks, on kehtestanud minimaalse broneeringuaja kolmeks ööks. Oh, well. Vaatab siis.

Linn ise on aga juba ehitud, täis lipukesi ja värke. Sõin hommikuks jackfruiti salatit (väga hea) ning ostsin supermarketi jogurtist tühjaks (ka väga hea), mul oli lihtsalt saiadieedist nii villand.

Liikuma saime lõuna paiku ning juba pimedas olime Bantayanil kohal. Vahemärkusena olgu öeldud, et Martin hindas praami, millega me üle tulime kõige viletsamaks neist, millega ta üleüldse sõitnud kunagi on. Sadamas pakkus üks kohalik meile kohe resorti ning kuna asukoht tundus sobivat, kasutasime seda ka kui tasuta transporti resortide juurde. Kuna selgus, et pakutud toal pole väga viga (tuba oli nii minu korteri mõõtu, samas ilma terrassita), siis jäime ööseks sinna. Hommikul plaanisime midagi sobivamat otsida.

Kommentaare ei ole: