pühapäev, 5. märts 2023

Helesinine laguun. Mis kell see buss väljub? - Siis kui kõik kohad täis on.

 






Ülimõnus oli magada konditsioneeriga toas, kus lisaks on külmkapp täis head ja paremat ning kogu see kraam juba hinnas.


Antud hotelli peab Giovanni ja Itaaliat oli tunda juba esimeses kohvisõõmus. Lauda hakkasid laekuma puuviljatäidisega pontšikud, empanadad, omlett, muffinid, suur puuviljataldrik ja lisaks sai ise juurde võtta jogurteid, saia, moosi jmt. Superlux.

Hotelli autojuht viskas meid bussijaamas, kus hetkega lendas peale kohalik, kes hakkas meiega hispaania kiirkeeles suhtlema. Saime tema jutust aru, et järgmine buss Bavarosse läheb kell 13:20 (sel hetkel oli kell 11) ning et võime oma kotid bussi alla hoidu panna. Ma olin täielikus segaduses, et miks ma peaks oma koti 2,5h enne bussi väljumist juba bussi panema kui lõpuks aitas üks kohalik välja ning ütles, et järgmine ekspress läheb küll alles kell 13:20, aga hetkel peatuses olev buss väljub lähiajal ning sõidab ka meile soovitud suunda. Istusime siis guaguasse ning kohe kui kõik kohad olid hõivatud, pani juht bussile hääled sisse ning alustasime reisi "Tunne Dominikaani Vabariiki". Ca tunni aja pärast olime linnas, kus tuli teisele bussile ümber istuda ning veel tunnike hiljem astusime bussist välja täpselt oma broneeritud hotelli ees. Tundus nagu lotovõit, sest ekspressbuss oleks meid maha pannud kiirtee ääres, kust oleks olnud kas takso või ca pool tundi kand ja varvas.

Vastuvõtus üritati meile maha müüa Premium-majutust, kus oma voodist pidime nägema ookeani ja värki. Lubasime mõelda. Jalutasime ookeanivaatega majadeni, mis olid ümbritsetud diskodest, pallimängudest ja basseinilärmist ning leidsime, et meie odavam, aga resorti vaiksemas nurgas asuv tuba on vägagi ok.

Sõime lõunat, jalutasime ringi, käisime ujumas, sõime õhtust. Panime homseks grillrestosse ja kolmapäevaks Mehhiko restosse laua kinni.

Siin resortis lähevad ca kell 7 õhtul kõikidel rõdudel tuled põlema ning põlevad ca kella kuueni hommikul. Majutujatel ei ole ligipääsu lülitile, millega akna taga olev prože ära kustutada. Keerasime enda omal pirni välja.

Kommentaare ei ole: