pühapäev, 20. detsember 2015

Praha päevikud. Alaska ja moodne kunst










Vaevalt jõudsin siin eile kiita, et meil on rannailma ja puha, kui tänaseks tõmmati kohe 10 kraadi maha ja väljaminnes pidin mütsi pähe ja kindad kätte panema.

Igal juhul oli hommikul piisavalt mittepäikeseline, et kella üheni voodisse jääda. Ilma süümekateta ja nii. Aga siis oli aeg teha moodsa kunsti ring. Noh, eilne leid ikka täiesti inspireeris ja läksin pildistasin veel mõned paljad kujud. Alustasin Kafka muuseumi hoovil olevatest tšehhi riigile madala kaarega üleval alla põit kergendavatest meestest ning seejärel liikusin Kampasse kolme käperdava tite juurde, kellel näo asemel on mingi masin vmt ning kelle paljaid tagumikke turistid silitada või millele laksu anda armastavad. Kõike muidugi sel hetkel, kui kaaslane pilti teeb, et perverssed hetked ka sõpradele näitamiseks jäädvustada. Lisaks sattusin eile, nagu juba ka mainitud, mingisse parki või restorani hoovi, kus oli hämmastavalt palju paljaid kujusid erinevates poosides. Nagu öeldud, siinse moodsa kunstiga ma väga samal lainel pole.

Jalutasin Kafe Kakaosse, mis oli juba eelmisest korrast mu lemmik, aga kuhu ma seekord veel jõudnud polnud. Noh, nad panevad kell 19 juba kinni ka. Koogivalik oli natuke ... väike, aga omanik endiselt tore :) Sain oma eriti hea cappuccino ja koogi vaatamata sellele, et tal hommikust saadik üks bron teise järel oli ja ta üksinda nii köögis kui saalis toimetas.

Kommentaare ei ole: