reede, 8. veebruar 2013

Pane Coke


Hommikusöögiks banaanipannkook šokolaadikastmega ja papaiasalat. Love it. Üritasime omale tuuri bronnida, aga lahkarvamuste tõttu jäi see tegemata. Lahkarvamus tekkis siis meie ja korraldaja vahel, kes arvas, et täiesti ok on tuurist osa kohti välja jätta ning hinda siiski mitte muuta.

Läksime siis niisama randa hängima. Vaatasime küla üle ning kaardistasime õhtusöögipiirkonna. Sõime tänavabaaris lõunat. Suppi ja maapähklikastmega salatit. Lisasime oma lemmikute nimekirja sirsakimahla (jakamahla). Sõime šokolaadijäätist ja olime laisad. Pidasime hotellis siestat. Kuna Tina hakkas ennast ööbussile sättima, läksime enne veel koos randa õlut jooma ja midagi sööma. Palju ei puudunud, et me oleks Tina gado-gado nahka pannud :) Avokaadokokteil oli huvitav. Kallistasime Tinat hüvastijätuks ja liikusime mereanniturule. Tellisime portsu krevette ja tundsime ennast hästi.

Kuna ma just rääkisin Margele, et Tina oli minu meelest übertore, siis ta avaldas lootust, et ma kirjutan tema kohta samamoodi :) Ma siis nüüd kirjutan ;)

Kommentaare ei ole: