neljapäev, 27. november 2008

Siis kui kõik kokku kukub

Ja on tunne, et väljapääsu enam ei ole, siis saab veel ainult hullemaks minna.

Hakkasin otsima võimalusi minna Aasiasse vabatahtlikuks. Kuna noorteprogrammidesse enam ei mahu, siis tuli muid variante vaadata. Aga need muud variandid on kõik kallid. Näiteks pakub mingi brittide vahendusorganisatsioon võimalust töötada kaks nädalat Nepali orbudekodus ja kasseerib selle eest 700 naela. Pluss maksad oma lennukipiletid kinni. 700 naela eest organiseerivad nad sulle töö, mida sa teed vabatahtlikult ja mille eest ei maksta, majutuse peres ning kolm söögikorda päevas. Kõik muu lõbu - lennukipiletid, kindlustused, kohapealne transport ja meelelahutus - on enda kanda. Ca tuhande krooni eest päevas elaks Nepalis turistina väga luksuslikult. Ja ei peaks tööd tegema :) Kust saaks palju raha, et aastaks aeg maha võtta ja Aasias ringi reisida?

Austraalia? Seal makstakse töötegemise eest :) Aga ma tahaks Nepali tagasi, kuigi ei tea, kuidas ma seda suudan. Võib-olla on praegu kõik veel liiga värske ja liiga valus...

Update: ei, Austraaliasse ei saa, liiga vana :) Tuleb ikkagi edasi vaadata (ja leppida variandiga, et töötegemise eest tuleb peale maksta).

Kommentaare ei ole: