laupäev, 30. juuni 2018

Maasikafestival















Läksin täna maasikafestivalile plaaniga soetada paar kilo maasikaid. Selgus, et festivalihinnad mulle ei sobi ning lahkusin sealt ilma ühegi maasikata. 4 eurot kilo oli võimalik osta kas Poola maasikaid või siis poolmädand kohalikke. Vähegi viisakama marja kilohind algas viie juurest.

Mõned kuud tagasi avas LaMuu Telliskivis oma kohviku. Vaatasin seal kogu seda valikut, kust tundus, et tahaks kõike proovida. Peale peekonijäätise siis. Küsisin siis, et kas ühte kuuli kahe maitsega saab. Ei saanud. Küll aga oldi valmis sellesse pisikesse vahvlisse kaks kuuli panema. Võtsin vaarika-prosecco oma, aga edaspidi käin siiski Gelato Leedide juures, kus saab sorte kombineerida.

Igal juhul tulin koju mangojäätise ja mittefestivalimaasikatega ning tegin pool liitrit mango-maasika jäätisekokteili.

Kuna Prisma puu- ja köögiviljavalik pole paranenud ja tundub, et nad endiselt müüvad kuskil saadud laojääke, siis käisin ükspäev Selveris. Seal on arbuusid ka nagunii paremad olnud. Ostsin seemneteta arbuusi. Vaata pilti.

Õlut käisime üks õhtu Eveliniga terrassil joomas. Ma ei saa aru, teiste laudade ääres on kõik rahvas lühikeste käistega, kleidikestega (noh, naised siis, meestest hakkas ainult ühel kleit silma) ja Gaili sikutab samal ajal oma karvase voodriga dressika lukku kinni. Uniqlo dressikas muide, täiesti asendamatu siin kliimas. Uniqlo võiks mulle influenceri tasu hakata maksma.

Kommentaare ei ole: