reede, 20. jaanuar 2017

New York, baby, New York. It's up to you, New York, New York.



Hommikusöök on päeva olulisim toidukord. Selle teadmisega võtsime oma 23. korruselt suuna alla ning siirdusime restorani. Lasin vahtplastist topsi kohvi täis, vaatasin kolme erinevat piima, millest kaks olid erineva lahjasusastmega ning kolmas - pool ja pool - siis vist koorega pooleks. Läks käiku. Edasi tulid munavalgeomletid köögiviljaga, Euroopa omletid (selgus, et Euroopas enam ei praeta, vaid kuivatatakse omlette ning pistetakse peekon vahele), Muffinid, röstsaiad, kaneelirullid ja võimalus omale masinas värske pannkook lasta küpsetada. Lisaks 4 sorti hommikuhelbeid, jogurtit ja keedumune. Paar vorsti kah. Ning banaani ja apelsine. Ning lisaks ei pea paranoilised turistid muretsema, et äkki on mõni nõu köögis kehvasti pestud, sest kogu seda gurmeed sai erinevatest vahtplastnõudest tarbida. Scotti sõnul oleme me lihtsalt nii odavas hotellis.

Peale kiiret käiku UniQlosse võtsime suuna Times Squarile. Sõna väljak nimetuses nagu vihjaks sellele, et tegemist kraad suurema platsiga, aga selgus, et lihtsalt natuke laiem tänavajupp. Ja uusaastakuul oli kah juba langend ja ära viidud. Liikusime Central Parki, tegime ringi ümber järve ja oravate ning läksime sööma. Kuna me istusime akna all, siis oli meil hea ülevaade sellest, kuidas maja ette sõitis biojookide auto ning hakkas rahvale pudeleid jagama. Täitsa võimalik, et mu devastation oli näost näha, sest Scott kõndis välja ning tõi mulle ka pudeli matet ingveri ja greibiga.

Vahepeal hakkas kergelt tibutama ning seega tõmbasime oma jalutuskäigule joone alla, võtsime metroo ning sõitsime Little Italysse ning Hiinalinna.

Tagasi hotellis tundus hea mõte väike nap teha ning seejärel kuhugi sööma siirduda. Mõeldud, tegemata. Sest, noh, kui oleks tulnud voodist üles tulla, siis see lihtsalt ei toiminud. Tellisime pizza (pizza 15 USD, toomine 13 USD, tip 7 USD) ning vaatasime filmi.

Pagas kuuldavasti olla omadega koera ületanud, aga see koera saba osutus siiski väljakutseks.

Kommentaare ei ole: