neljapäev, 24. juuni 2010

Kana-spinatikarri




Mul on juba mõnda aega olnud spinatiisu, need karbitäied helerohelisi lehti näevad puuviljaosakonnas alati nii värsked ja mahlased välja. Kuna minu senised kokkupuuted spinatiga on piirdunud supi ja ravioolidega, millest viimased tundusid kiireks õhtusöögiks liiga suure ettevõtmisena, siis otsustasin supi kasuks. Aga kindlasti pidi sellest saama selline mõnus, natuke vürtsikas ja koorene karripõhimõttel tehtud supp.

Kuumutasin pannil õli ning selle sees teelusikatäie panang curry pastat. Lisasin kahe kanafilee tükid ning praadisin need pruuniks. Seejärel lisasin mõned kaffirilaimilehed, kalakastet, laimimahla ja natuke palmisuhkurt ning ca 300 ml kookospiima. Maitsestasin natukese tšillikastmega (sest värsket tšillit ei olnud). Kui kana oli valmis, segasin sisse ka kaks suurt peotäit spinatit. Serveerida koos laimisektorite ja kalakastmega.

Jätkub kahele.

Kommentaare ei ole: