pühapäev, 3. juuni 2012

Gnocchid sidruni ja spargliga


Itaaliast tulles on endiselt Itaalia maitsed meelel ning isu nende järele püsib. On vähe maitseid, mis minu silmis on itaalialikumad kui pasta (antud juhul gnocchi), sidrun ja värsked köögiviljad. Olles ennast varustanud suurema koguse sidrunite, Itaaliast pärit mahespargli ning paki gnocchidega, valmis hiliseks lõunaks gnocchi spargliga sidrunikastmes. 


Vaja läheb:
150 grammi gnocchit
väiksem peotäis sparglivarsi
1 spl võid
poole sidruni riivitud koor ja soovi korral ka pisut mahla
värskelt purustatud pipart 


Puhasta sparglid, lõika juppideks ja auruta. Keeda gnocchid vastavalt juhistele. Sulata või ning sega sidrunikoore ja -mahlaga. Sega omavahel gnocchid ja spargel ning vala üle sidrunikastmega. Puista peale värskelt purustatud pipart.


Kommentaare ei ole: