reede, 28. august 2009

City of Ghosts

Arusaadavatel põhjustel täieneb lisaks raamaturiiulile ka filmiriiul Kagu-Aasiat puudutava temaatikaga. Ja mitte ei kogune ainult riiulisse, vaid saavad ka vaadatud :)

Kui keegi seda filmi näinud on, siis mul oleks hea meel, kui mulle meenutataks põhjuseid, miks ma üleüldse Kambodžasse minna tahtsin :)

Filmis oli natuke põnevust, aga mitte piisavalt, et tekitada kaasaelamise efekti. Oli palju prantslasi ja üleüldse valgeid ja teine samapalju kohalikke. Ahvid varastasid, lapsed olid kaasatud kuritegelikku ilma, enamus kohalikke naisi olid prostituudid. Majade asemel olid tondilossid, maa mineeritud, inimesed käisid ringi nii külm- kui tulirelvadega.

Selline üsna mittemidagiütleva sisuga film, aga mõnevõrra saab aimu sealvalitsevast meeleolust ja kambodžalaste suhtumisest.

Mõned kaadrid olid ka rannast, need olid kontrastina ülejäänud filmile ilusad :)

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Click zmovie watch free movies online. City of Ghosts (July 7)
Cartel Land documentarian Matthew Heineman's latest non-fiction effort is this up-close-and-personal portrait of Raqqa Is Being Slaughtered Silently, a group of journalists dedicated to exposing the horrific truth about what's taking place in the Syrian city of Raqqa.

See more:

hdmovie14
m4ufree