neljapäev, 28. veebruar 2008

Quick zip

Ostsin Rimist suhteliselt suvalise paki plaastrit (hea õhuke pakk ja ühesuurused plaastrid sees). Kui hiljem sealt plaastrit hakkasin võtma, selgus, et tegemist on uudse süsteemiga - plaastrit pakist välja võttes jääb osa pakendit karpi ja "rebimisvaeva" peaks nagu oluliselt vähem olema (ühe liigutusega tuleb plaaster välja nii pappkarbist kui ka oma paberümbrisest). Seda kõike teoreetiliselt. Reaalselt on tegemist üsna tüütu ja viletsa süsteemiga, kust on raskem plaastrit kätte saada kui ükskõik, millisest teisest tavalisest pakist. Sellega seoses meenus ka prantslaste leiutatud uue süsteemiga tikutoos, kus tikk tuleb välja pisikesest august ning süttib juba väljatõmmates. Pidavat tikusüütamise vaeva oluliselt vähendama. Ma arvan, et on leiutisi, mis oleks vabalt võinud jääda leiutamata :)

Millegipärast on kurk valus ja natuke palavikutunne on ka... Gerli räägib juba mõnda aega, et tema lemmik-kurgutabletti ei ole enam apteekides saada. Teisipäeval siis selgus, et meil on ühine lemmik, mis tähendab, et ka mina pean omale uue sobiva kurgurohu leidma. Hmh.

Priidik ja Henrik Soon (vastavalt flöödil ja kitarril) olid eile õhtul Veinipööningul täiesti suurepärased. Girl from Ipanema :)

Kommentaare ei ole: