reede, 25. mai 2018

Goor Morning, Vietnam! Miks siin valgendavad tooted nii populaarsed on








Hommik algas rannaskäiguga. Otsustasin täna peale ujumist väikse jalutuskäigu mööda randa ette võtta ning kõndisin ca 3,5 km. Selgus, et meie rannajupp on kõige ilusama ja puhtama liivaga :)

Lõunaks sõime Joy juures puuviljataldriku pisut käärinud arbuusidega (nagu öeldud, kohti jääb siin järjest vähemaks), kuulasime taustaks tulevat lugu "Last Christmas" ning tellisime omale takso, et linna sõita. Vaatan äpist, et takso kohe ukse ees ning tänavale jõudes selgus, et ta seda ongi. Aga võimalik, et ta polnud ootavate klientidega rahul, sest ta jätkas edasiliikumist. Tegin paar kiiremat sammu, et autole järele jõuda ja lehvitasin algul ühe käega, siis mõlemaga, aga takso jätkas oma igiliikumist. Kui ta meie tänavalt ära ka keeras, siis kõndisin tagasi wifi levialasse ja andsin teada, et lõputult me talle järele ei lippa, palun sõitku oma trandulett meile uuesti treppi. Helena arvas lihtsalt, et kuna mitmed kohatud inimesed ei tundu siin kõige heledamad kriidid olevat, siis ju seetõttu valgendavad tooted nii populaarsed ongi.

Käisime linnas ühest siidipoest sisse ja teisest magnetipoest välja kuniks oli käes aeg minna ööturule. Sõime arbuusi ja banaanipannkooki ja grillitud riisipaberit. Sattusime ka nahapoodi, kus poepidaja laps oli ära väsinud ning põrandal õiglase und magas.

Kommentaare ei ole: