kolmapäev, 6. märts 2024

Kambodža kroonikad. India pähkli õunad






Algselt oli plaan täna mootorrattaga saarele ring peale teha, aga otsustasime siiski igaks juhuks rahulikult võtta ja rannas ning toas vedeleda.

Meie resort on täis viljapuid, kust kukub üleküpseid ande pidevalt maha, kus need siis kergelt edasi käärivad. Seega on õue astudes alati tunne nagu oleks siidritehasesse sattunud. Guugeldades saime teada, et tegemist on india pähkli õuntega. Mahlase õuna otsas on pisike pesa, kus kasvab india pähkel. Kuna söödavad viljad on liiga kõrgel ja maha kukuvad vaid need, mis on juba poolel teel siidriks, siis proovinud veel ei ole. Kuigi mulle mingist Malaisia tripist meenub, et olen seal seda õunaosa söönud küll.

Lõunaks sõime pizzat ja friikartuleid ning õhtul otsustasime proovida meie resorti suurelt reklaamitud BBQd. 18 euro eest toodi lauda kuus varrast, kus igas kolm kildu liha, paar viilu paprikat ja tükk ananassi. Lisaks pakuti salati- ja saiabuffeed, kus olid needsamad paprikad toorelt, rohelised tomativiilud ja kahte sorti kukleid. Ca 27 euro eest oleksime võinud saada kaks krevetti, kaks kalmaari ja kaks kalavarrast, kus kummaski kolm tükikest kala, paprikaraasud ja ananassitükk.

Kommentaare ei ole: