pühapäev, 3. märts 2024

Good Morning, Vietnam! Tänavatoidu jahil










Alustasime hommikut kõige olulisemaga - kohe peale hommikusööki ja ilma servata basseinis ujumist võtsime suuna lähimasse Starbucksi ning soetasin omale nii Vietnami kui Saigoni, vabandust, Ho Chi Minh linna kruusid.

Peale seda võtsime ette tähtsuselt järgmise asja ning liikusime kaubanduskeskusesse, kus pidi olema ka Dairy Queen. Selgus, et seal on ka üliheade hindadega Uniqlo ning täiendasime oma varusid. Sõime Dairy Queeni ja võtsime seejärel suuna linna parimasse Pho bistroosse. Pho on kõige tuntum Vietnami supp, ilusa kerge leemega, riisinuudlite ning veiseliha ja ürtidega. Superluks.

Sealt hakkasime tagasi hotelli kõndima ning tegime tee peal veel peatuse ühel turul. Selgus, et on asju, mis kunagi ei muutu - siseturk oli endiselt täis kaupa ning liikuda sai vaid külg ees. Ka õhuga ei olnud vahepeal lood paremaks läinud.

Õhtuks olime välja valinud mereannitänava ning valisime välja ühe, kus oli ka ilusti näha, mida nad grillivad. Kuna menüü meid eriti ei aidanud, siis ma läksin grilli äärde ja näitasin näpuga, mida me soovime. Soovisime grillitud homaari ja kaheksajalga.  Homaar oli ülihea, kaheksajalg oli ilmselt surnud loomulikku surma.

Arvet makstes selgus, et homaari hind katab meie kolme päeva toidueelarve. 

Kommentaare ei ole: