Üks
minu lemmikuid on ema aia tomatitest keedetud tomatikaste. Aga selleks
aastaks oli meil sügavkülm juba kastet täis ning tomateid ikka veel
alles. Ostsin siis natuke paprikat juurde ja tegin neli purgitäit
letšot.
Vaja läheb:
1,5 kg tomateid, kooritud
600 gr punast või oranži paprikat, puhastatud ja tükeldatud
500 gr riivitud porgandit
500 gr sibulat, kooritud ja tükeldatud
2-3 tšillikauna, hakitud
8 küüslauguküünt
75 gr suhkrut
2 tl soola
0,5 tl purustatud musta pipart
1,5 dl oliiviõli
Prae
sibul ja küüslauk õlis klaasjaks ning lisa seejärel kõik ülejäänud
koostisained. Hauta ca tund aega kuni kõik on pehme. Säilita purkides ja
jahedas.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar