esmaspäev, 10. august 2020

Letšo

 

Üks minu lemmikuid on ema aia tomatitest keedetud tomatikaste. Aga selleks aastaks oli meil sügavkülm juba kastet täis ning tomateid ikka veel alles. Ostsin siis natuke paprikat juurde ja tegin neli purgitäit letšot.


Vaja läheb:
1,5 kg tomateid, kooritud
600 gr punast või oranži paprikat, puhastatud ja tükeldatud
500 gr riivitud porgandit
500 gr sibulat, kooritud ja tükeldatud
2-3 tšillikauna, hakitud
8 küüslauguküünt
75 gr suhkrut
2 tl soola
0,5 tl purustatud musta pipart
1,5 dl oliiviõli

Prae sibul ja küüslauk õlis klaasjaks ning lisa seejärel kõik ülejäänud koostisained. Hauta ca tund aega kuni kõik on pehme. Säilita purkides ja jahedas.

Kommentaare ei ole: