neljapäev, 1. jaanuar 2015

Shopping trip

Kuna ka sakslane oli öelnud, et siinne ATM on väga ebausaldusväärne ehk kui sularaha on vaja, siis tuleks lihtsalt igapäevaselt käia linnas ning kui automaat töötab, igaks juhuks ennast sularahaga varustada, isegi kui seda hetkel vaja pole. Niisiis, jalutasime linna. Metrobank oli ennast uuesti tööle saanud ning võtsime välja kogu lubatud ühekordse limiidi ehk ca 185 eurot. Käisime ka supermarketis ning oleme korralikult varustatud erinevate Oreo sortide ning Tanduay rummiga :) Nüüd saame Mango Muchot ise teha ;) Turult veel mõned eriti head mangod, natuke tomatit ja paprikat ning tagasi resorti.




Martin nägi väga ilusat pilti roosast põldmarjashake'ist. Peale tellimuse sisseandmist selgus, et see jook koosneb roosast pulbrist, valgest pulbrist, veest, jääst ja natukesest oreopurust. Martin pidas paremaks soetada omale blender.


Selgus, et kui filipiini restoran kirjutab menüüsse "Fish curry", siis tuuakse lauda taldrik, mille peal on terve kala, peast sabani ning see on siis kaetud köögiviljakastmega.

Kommentaare ei ole: