kolmapäev, 25. jaanuar 2017

Go Blue! Rundschau Ann Arbor. Turist.

















Kui juba uued jooksujalatsid ja retuusid olemas, siis ilmselgelt ei saa minusugune kõva sportlane niisama passima jääda. Lippasin veel korra T.J. Maxxist läbi ning ostsin ka topi, et saaks jooksma minna.

Õhtul oli külaskäik plaanis ning tegin kaasa neid, tavapäraselt väga suurepäraseid kaneelirulle toorjuustuglasuuriga. Esiteks oli mul probleem sellesama eilemainitud jahuga. Pärmitainas meenutas pigem muretainast. Ja siis toorjuustuga, mida ma või ja tuhksuhkruga lõpuks siidjaks glasuuriks ei saanudki. Rullide peale läks seega kodujuustu meenutav glasuur. Aga õnneks oli küllakutsuja teinud süüa suuremat sorti alevikule Ruandas ning selle aja peale kui kohviaeg käes, oli kõht nii täis, et see, kuidas üks kaneelirull maitseb, oli ka suhteliselt ükskõik. Iseenesest oli muidugi ettenägelik perenaine ka omalt poolt desserdi ette valmistanud (cannelloonid).

Pealelõunal sain sightseeing jalutuskäigu Ann Arbori ülikoolilinnakus ning kesklinnas. Väga armas :) Muuhulgas ka maailma suurimas maa-aluses raamatukogus. Pildilt on näha juuratudengite poolt kapsaksloetud raamat.

Kommentaare ei ole: