kolmapäev, 19. veebruar 2014

On da road






Clayton saatis hommikul parandatud rolleri. Kuna Nico oli eelmisel päeval Siquijorist ühe mootorratta rentinud, siis nüüd oli meil kolme peale kaks sõiduvahendit ning võimalus minna saart avastama. Plaan oli, et me Margega sõidame vaheldumisi rolleriga. Aga kuna Marge keeras rolleri esimesse põõsasse külili, siis rohkem ta sellega edasi sõita ei soovinud. Seega jäi roller päevaks mulle. Mis mind otseselt just ei rõõmustanud, sest teatavasti meeldib mulle oluliselt rohkem kõrval/tagaistuja koht.

Sõitsime soovitatud randa. Suured kivirahnud, türkiissinine vesi ja valge liiv. Unustasime ennast sinna vedelema, ujuma ja raamatuid lugema.

Rannast sõitsime lõunasse, koskede juurde. Kosed voolasid mitmelt tasandilt türkiissinisesse laguuni. Kohalikud poisid uurisid, millises resortis me ööbime ning demosid vettehüppeid. Lisaks oli neil puu külge Tarzani köis riputatud, millega sai ennast vette lennutada. Mida Nico ka mitu korda tegi, katsetades erinevaid viise.

Kuna kell oli juba suhteliselt palju, siis sealt sõitsime otse üle mägede tagasi Larenasse.

Õhtul sõime lähedalasuvas Itaalia restoranis pizzat. Omanikul oli meid nii hea meel näha, et tõi omalt poolt meile veel kolm pokaali grappat.

Kommentaare ei ole: