neljapäev, 19. veebruar 2015

Kopi Luwak



Ma ei saa sellest üle, kui head siin puuviljad on. Ja kui palju köögivilja menüüdes on. Ja kui hea tofu siin on. Ja tempeh. Täiesti sellele mõtlemata oleme valdavalt veganid siin olnud. Ja kohv on hea ning kange. Ja eriti hea, kui see sulle terrassile tuuakse vahetult pärast seda kui oled voodist välja saanud ja ukse lahti teinud.

Igal juhul kuuluvad meie menüüsse peamiselt snakefruit, dragonfruit, rambutanid (litšid), mangostinid, jackfruit (jaka) ja avokaadod. Isegi igaõhtuse White Collari juurde ei käi enam Snickersid vaid puuviljad :) Lemmiksöögikohtades pakutakse spinatit riivitud kookosega, tempehit ja tofut värskes toamtikastmes, jackfruiti kookoskastmes, karamelliseeritud tempehit, gado-gadot (köögiviljasalat maapähklikastmega), erinevaid puuviljamahlu. Niiea! Life's vegan.

Lisaks muule heale ja maitsvale on meil ka lemmikjäätiseputka nüüd - sõime hapupkat grenadilli- ja mõnusalt kohvist espressojäätist. Õhtul hiljem tegime uue jäätisepeatuse ning sõime tooršokolaadijäätist ja rummi-rosina-jäätist.

Käisin pediküüris. Reklaam lubas jalavanni, massaaži, küünte viilimist jmt ning lakkimist. Kõik lubatud elemendid olid olemas, aga... Alustati küünte viilimisest ja küünenaha eemaldamisest. Sellele järgnes jalamassaaž õliga, seejärel jalavann ning lõpuks lakkimine :)

Steve tundis ennast natuke kahtlaselt ja plaanisime apteegist rauapreparaate osta. Astusime sisse ja hetkega lendasid kaks saalitöötajat peale, kes joonelt mõlemast suunast tulistama hakkasid ning meile järjest erinevaid pudeleid ja topse riiulist pakkuma hakkasid. No nagu turul oleks. Vaatasime üksteisele otsa ja kõndisime välja. Rauda saab mujalt ka :)

"Good education is important, but big biceps is importanter." (tsitaat postkaardilt)

Kommentaare ei ole: