kolmapäev, 4. veebruar 2015

Switch


Panime äratuse 6:50ks, sest elu on näidanud, et pick-up pole mitte kunagi lubatud ajal vaid vähemalt tunnikese hiljem. Tõusime üles ning ca 7:10 läksin hotelli ette, et öelda neile toredatele naisterahvastele, et ootame pick-upi oma toas. Ja guess, what? Pick-up oli kohal. Buss pidi kell 8 väljuma ning kolme tunniga Krabile jõudma. Kell 10 olime Krabi kesklinnas. Läksime rotisid sööma ning peale seda massaaži. Väga raske ja tugev naisterahvas sattus mulle, aga massaaž oli igati mõnus.

Sõime lõunat ning läksime lennujaama. Turvakontrollis juhtis üks töötaja mu tähelepanu mu kotis olevale 750ml vett täis pudelile. Võtsin selle kotist välja, aga kuna keegi selle vastu rohkem huvi ei tundnud, jalutasin pudel näpus turvatsoonist läbi.

Malaisia on Taist tunnikese ees ning esmakordselt nägin seda, kuidas me pimedusse lendasime. Olime veel Tai kohal päevavalguses kui lennuki ees oli joonlauaga tõmmatud kriips ning teisel pool seda täiesti pime.

Kuna lendasin nohuga, siis olid kõrvad pärast veel tükk aega lukus.

Kuala Lumpuris oli meil hostel broneeritud ja kohapeal selgus, et tegemist on väga ägeda hosteliga. Käisime kõrvalasuvas India restoranis söömas ning läksime magama.

Kommentaare ei ole: