laupäev, 14. veebruar 2015

Happy Valentines!



Note to myself: hotelli broneerides vaata alati, kui kaugel on lähim mošee. Tavapäraselt enne päikesetõusu, nii poole kuue paiku algas palvekutse. Paar minutit hiljem tabas dude ära, et ta pole valjuhääldit korralikult sisse lülitanud ja keeras selle maksimumi peale.

Hommikuks tõime omale banaane ja jogurtit ning veetsime ennelõuna terrassil.

Sõitsime tagasi Georgetowni ja nagu plaanis, läksime kohe sööma. Cendul ja seejärel naanid (Steve'i puhul ka tandoori kana). Need olid absoluutselt parimad naanid ever.

Õhtul läksime cendulikohast läbi ja võtsime mingi aniisimaitselise magustoidu. See oli kahtlemata huvitav, aga mitte nii hea, et uuesti võtta. Pärast sõime naanikohas murtabaki ja banaanirotit. Nagu siin pidevalt juhtub, toodi meile esmalt vale toit, mida me polnud tellinud. Tavapäraselt upgrade'itakse toit lihtsalt kallimas suunas - näiteks pannakse jäätis puuviljasalati peale või lisatakse juusturotile muna. Või noh, nagu eile, tuuakse kaks portsu. Täna saatsin munarotid tagasi enne kui Steve reageerida jõudis :) ja meenutasin neile tellimust. Banaaniroti on niiea! Imeliselt sulanud banaaniviiludega, magus ja krõbe.

Õhtul vaatasime White Collarit ning kell kümme läksime järgmiste banaanirotide järele. Hea, et koht kohe ümber nurga asub :) Või siis mitte nii hea.

Kommentaare ei ole: