laupäev, 9. veebruar 2013

On the fields of insanity


Et mismõttes? Iga kord kui kuskil on rohkem kui üks kohalik naisterahvas ja me midagi neilt küsida üritame, siis nad ainult naeravad omavahel? Me vahepeal juba kahtleme nende terves mõistuses.

Kui me hommikul ärkasime, siis oli hommikusöök juba laual ootamas – banaanipannkoogid šokolaadiga ja paar pisikest banaani.


Bussisõit võttis lubatud 7 tunni asemel 9 tundi, aga jõudsime ilusti kohale. Sättisime ennast hotellis kiirelt sisse ja läksime linna peale. Yogya on üldiselt väga mõnus. Õhtusel ajal on kõnniteedel vaibad maas ning rahvas istub otse vaipadel ja sööb. Valisime ka ühed välja ning tellisime omale gudegid. Tegemist on jakadega vürtsikas ja rikkalikus kookosekastmes, mida serveeritakse vastavalt soovile kas riisi, keedumuna, kana või kõige kolmega. Lisaks oli taldrikul mingi kahtlane võdisev tükk. Küsimise peale selgus, et tegemist on ... lehmanahaga??? Jätsin taldrikuservale :) Aga kõik muu oli taas fingerlicking good.

Tänavat mööda edasi jalutades nägime nii palju maitsvat toitu, et täitsa keeruline on valida, kus homme süüa. Leidsime 12-sendised kevadrullid ning pidime otsustama, kui palju neid homme lennukisse kaasa osta.

Lisaks soetasime mõned soomustega viigimarjad (snake fruit, aga ma pole eestikeelset vastet veel leidnud). Hetkel õlled ja bänd Lucky Freak.

Kommentaare ei ole: