Väljast krõbe, seest pehme, kerge kardemonimaitsega tummine šokolaadikook - iga šokolaadisõbra unistus :) Vahukoore ja marjadega sobib nii hommikuse kohvi kõrvale, lõunasöögi lõpetuseks kui õhtusöögi pikendamiseks.
Vaja läheb:
200 gr tumedat šokolaadi
200 gr võid
150 gr pruuni suhkrut
4 suurt muna
1 sl nisujahu
purustatud kardemoni
200 gr võid
150 gr pruuni suhkrut
4 suurt muna
1 sl nisujahu
purustatud kardemoni
Sulata tükkideks murtud šokolaad ja või vesivannis. Sega juurde suhkur ning lase veidi jahtuda.
Klopi munad korralikult lahti ning sega jaokaupa šokolaadisegusse. Viimasena sõelu juurde nisujahu ja kardemon. Sega ühtlaseks.
Kalla tainas võitatud 24 cm lahtikäivasse koogivormi ning küpseta 25 minutit 200-kraadises ahjus. Valmis kook on pealt just küpsenud, aga seest veel pehme.
Lase koogil enne serveerimist vormis jahtuda - kasvõi järgmise päevani.
Serveeri vahukoore ja värskete marjadega.
Retsept on nami-namist.
Klopi munad korralikult lahti ning sega jaokaupa šokolaadisegusse. Viimasena sõelu juurde nisujahu ja kardemon. Sega ühtlaseks.
Kalla tainas võitatud 24 cm lahtikäivasse koogivormi ning küpseta 25 minutit 200-kraadises ahjus. Valmis kook on pealt just küpsenud, aga seest veel pehme.
Lase koogil enne serveerimist vormis jahtuda - kasvõi järgmise päevani.
Serveeri vahukoore ja värskete marjadega.
Retsept on nami-namist.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar