Peale seda kui proovisime Kerttuga East Endi mangopüreed, oleme mõlemad sellest sõltuvuses :)
Kerttu juures tegime mangolassit, mina tegin nädalavahetusel emale sünnipäevaks ka mangotordi.
Tee küpsistest ja sulavõist põhi. Mina kasutasin Revali trühvliküpsiseid ja tumeda täidisega Domino küpsiseid. Sega ca 200 - 250 ml maitsestamata jogurtit (Pajumäe või Nopri) ühe purgitäie mangopüreega. Pane 8 želatiinilehte külma vette. Pressi ühest sidrunist ja poolest laimist mahl välja, lisa paar supilusikatäit vett ning kuumuta. Pigista želatiinilehed kuivemaks ning lahusta ükshaaval sidrunivees. Vala želatiin jogurti-mangosegusse ning lisa 200 ml vähese suhkruga vahustatud koort. Vala segu põhjale, pane vähemalt kolmeks tunniks külma ning kaunista enne serveerimist tumeda šokolaadi või pähklitükkidega.
Retsept on nami-namist.
Tartu,
20.03.2010
Kerttu juures tegime mangolassit, mina tegin nädalavahetusel emale sünnipäevaks ka mangotordi.
Tee küpsistest ja sulavõist põhi. Mina kasutasin Revali trühvliküpsiseid ja tumeda täidisega Domino küpsiseid. Sega ca 200 - 250 ml maitsestamata jogurtit (Pajumäe või Nopri) ühe purgitäie mangopüreega. Pane 8 želatiinilehte külma vette. Pressi ühest sidrunist ja poolest laimist mahl välja, lisa paar supilusikatäit vett ning kuumuta. Pigista želatiinilehed kuivemaks ning lahusta ükshaaval sidrunivees. Vala želatiin jogurti-mangosegusse ning lisa 200 ml vähese suhkruga vahustatud koort. Vala segu põhjale, pane vähemalt kolmeks tunniks külma ning kaunista enne serveerimist tumeda šokolaadi või pähklitükkidega.
Retsept on nami-namist.
Tartu,
20.03.2010
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar