pühapäev, 28. märts 2010

Luc lac


Tegime luc laci :)

Marinaadi jaoks sega 1 tl sojakastet, 1 tl kalakastet, 1 tl pruuni suhkurt, 0,5 tl soola ja värskelt purustatud pipart. Lõika veisefilee õhukesteks viiludeks ning jäta pooleks tunniks marineerima. Valmista kaste - võta 1dl vett, pool spl riisiäädikat (mina kasutasin veiniäädikat), 1 tl suhkurt, natuke soola, 1 tl maisitärklist ning sega ära. Kuumuta pannil kaks hakitud küüslauku ja üks sibul ning pane seejärel liha praadima. Kui liha on läbi küpsenud lisa kaste ning jäta see paksenema.

Serveeri tomatist, sibulast ja lehtsalatist tehtud salatil praetud munaga.

Retsept Aasia toitudest.

Tallinn,
27.03.2010

Kommentaare ei ole: