pühapäev, 25. november 2018

Berlin - being abroad in Germany. Karl Marxi alleel






Öösel ärkasin selle peale, et Scott helistas retseptsiooni ja kurtis, et kõrvaltoas kasutatakse ebatsensuurseid väljendeid ning tehakse seda liiga valjult. Ja järjekordselt sai peole kriips peale tõmmatud.

Hommikul oli meil plaan minna Silosse brunchile, aga selle aja peale kui me üles, riidesse ja pakitud saime, oli käes hiline ennelõuna ning läksime taas meie oma einelasse ning sõime võikusid ja maisihelbeid. Ühtlasi kasutas Scott retseptsioonist möödudes juhust ning kurtis neile kui pettunud me oleme, et muidu nii viisakas hotellis kinniseid pidusid peetakse, kuhu naabrid oodatud pole. Ja pakkus välja, et väike allahindlus võiks mingil mööral seda korvata, et meid kutsutud polnud. Saime ühe öö raha tagasi ning tütarlaps vabandas, et ilma manageri loata ta mõlema öö eest tagasimakset teha ei saa.

Päeva peamine eesmärk oli Karl Marx Allee ning selle ääres asuvad pompöössed ehitised. Jalutasime kuni Boxhagener Platzini, väisasime linna ainsat avatud jõuluturgu, mis siiski suletuks osutus, jalutasime veel natuke ning läksime Alexanderplatzile, et seal lõunat süüa. Peale pizzat ja salatit oli veel täpselt tunni jagu aega enne kui tuleks tagasi hotelli minna, kotid võtta ning lennujaama suunduda. Teletorn oli endiselt paksus udus, seega pidasime heaks mõtteks minna ja uurida, et kas nullnähtavusega saaks äkki poole hinnaga üles. Selgus, et paketis on null nähtavus ning täishind.

Kommentaare ei ole: