kolmapäev, 1. november 2017

Go blue. Halloween Hide.







Paljude majapidamiste poolt kauaoodatud pidupäev jõudis eile kätte. Need, kellel oli koju kommi varutud, panid terrassitule põlema ja lükkasid kõrvitsatele küünlad sisse. Need, kes ei plaaninud "Trick or Treat" lapsukeste kotte komme täis kühveldada, nagu näiteks meie, valisid mõne Halloween Hide ehk "varju Halloweeni eest" asendustegevuse. Meie läksime kinno. Ja sööma. Ja shoppama. Ei, vabandust, viimase unustasime siiski ära. Ja noh, poole filmi peal andis Swedbank mulle teada, et pani mu kaardi kinni ja ostlemispidu on selleks korraks läbi. Kui ma soovin, võin neile 4 eurot / minut helistada ja oma kaarditehinguid arutada. Saatsin neile selle peale kirja, mille peale nad mulle automaatvastuse näol teatasid, et nad on hetkel väga populaarsed ja ärarääkimata hõivatud ning seetõttu võib kirjale vastamiseks neil 3 tööpäeva kuluda.

Igal juhul film. Läksime siinsesse sõltumatute filmide kinno ning vaatasime Florida projekti. Piletite ostmisel küsis kassapidaja, et "Are you swenska?", mis tekitas minus hetkeks segadust, kuni ta viitas mu Swedbanki krediitkaardile. Kino ise on (väga?) vanas teatrimajas, ehitatud ajal, kui kaldpõrandad alles leiutamist ootasid. Film kippus küll teises pooles natuke venima ja ennast kordama, aga oli siiski väga hea, pakkudes ohtralt WTF hetki, et kas ka päriselt on selliseid inimesi olemas. Scott kinnitas, et on küll.

Õhtust läksime Savasse sööma, sinna, kus ka laupäeval käisime, sest, noh, väga hea oli :) Vaata pilte :)

Sain esmaspäeval ka oma number 40 Salomonid kätte, mis sobisid mu 38 jalale kui valatult. Jooksmine sobis ka. Kuigi natuke jahedavõitu on siin juba.

Tegin esmaspäeval esimest korda lühikest leiba ehk shortbreadi ehk ... lihtsaid võiküpsiseid. Segasin kõik kolm ettenähtud koostisosa kokku ja panin omalt poolt natuke vanilli ning Scoti arvates on tegemist kõige paremate lühikeste leibadega, mis ta söönud on. Külmikus oli küll ka veel eriti sidrunilist sidrunivõiet ootamas, aga nii kaugele need küpsised omadega ei jõudnud. Pildile ka ei jõudnud.

Kommentaare ei ole: