esmaspäev, 14. mai 2012

Siirupine kana rabarbrimarinaadis


Ka rabarbrikookidele on vaheldust vaja, ükskõik kui head nad ka poleks :) Rabarbrimarinaadis kanafileeribad jäävad kergelt siirupised, pisut vürtsikad ning eelkõige magushapud. Valmivad lihtsalt ning sobivad seetõttu hästi näiteks tööpäeva õhtusse.

Vaja läheb:
rabarbrit
tšillikastet
vahtrasiirupit
kanafileed
 

Haki rabarber ja keeda kergelt läbi. Püreesta, lisa siirup ning maitse järgi tšillikastet. Lõika kanafilee ribadeks, vala üle marinaadiga, sega korralikult läbi, et kõik kanatükid oleksid marinaadiga kaetud, kata kauss kinni ning jäta paariks tunniks kuni üleöö jahedasse seisma.

Kuumuta pannil oliiviõli ning prae selles kanaribasid mõlemalt poolt, kuni kana on läbi küpsenud ja kaunilt kuldpruun. Serveeri nuudlite, riisi või kinoaga. 

Kommentaare ei ole: