reede, 18. mai 2012

Krevetid tomatikastme ja rohelise tee nuudlitega



Kiire päeva kiire lõuna. Valmib 15 minutiga, on maitsev, toitev ja kevadiselt kerge. Serveerida võib nii nuudlite kui riisiga. Kuna minu kööki oli jõudnud värskelt pakk rohelise tee sobanuudleid, siis läksid need käiku. Nuudlivariant on ka kiirem kui riisiga :)

Vaja läheb:
püreestatud värsket tomatit
hakitud sibulat
õli
tšillikastet
pruuni suhkrut
soola
krevette
nuudleid või riisi

 

Kuumuta pannil õli ning pruunista selles sibulat paar minutit. Lisa tomatipüree, maitsesta tšilli, suhkru ja soolaga ning jäta hauduma, kuni tomatikaste on saavutanud soovitud paksuse.

Samal ajal pane nuudlid keema.

Lisa tomatikastmesse krevetid ning kuumuta ca minut.

Kurna nuudlid, tõsta kaussi ning lisa juurde kreveti-tomatikaste. 

Kommentaare ei ole: