75 gr tumedat šokolaadi
60 ml vahukoort
20 gr võid
ühe kardemoni seemned
natuke tšillipubrit
natuke brändit
mandleid, pistaatsiapähkleid, metsapähkleid
naturaalset kakaod
60 ml vahukoort
20 gr võid
ühe kardemoni seemned
natuke tšillipubrit
natuke brändit
mandleid, pistaatsiapähkleid, metsapähkleid
naturaalset kakaod
Sulata šokolaad, lisa uhmris purustatud kardemon ja tšilli. Lase teises potis keema vahukoor ja või. Sega sinna sulašokolaad sisse. Maitsesta segu brändiga.
Pane iga vormi põhja natuke šokolaadisegu, seejärel soovitud täidis ning vala vorm šokolaadisegu täis. Pane vorm külmkappi tahenema ning, et trühvleid kergem kätte oleks saada, pane vorm enne väljavõtmist veel mõneks ajaks sügavkülma.
Veereta trühvleid kakaopulbris või kasta sulatatud šokolaadi sisse.
Vorme saab Marks & Spencerist ja Prismast.
Pane iga vormi põhja natuke šokolaadisegu, seejärel soovitud täidis ning vala vorm šokolaadisegu täis. Pane vorm külmkappi tahenema ning, et trühvleid kergem kätte oleks saada, pane vorm enne väljavõtmist veel mõneks ajaks sügavkülma.
Veereta trühvleid kakaopulbris või kasta sulatatud šokolaadi sisse.
Vorme saab Marks & Spencerist ja Prismast.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar