Mõnusalt sametise, kergelt vürtsise ja talviselt mesise supi jaoks läheb vaja:
500 g kõrvitsa viljaliha
1 sibul
1 porgand
1 kartul
pool tšillikauna
jupp ingverit
2 küüslauguküünt
poole sidruni mahl
musta pipart
oliiviõli
klaas kanapuljongit
100 g pehmet kitsejuustu
2 spl mett
kõrvitsaseemneid
kõrvitsaseemneõli või seesamiõli
500 g kõrvitsa viljaliha
1 sibul
1 porgand
1 kartul
pool tšillikauna
jupp ingverit
2 küüslauguküünt
poole sidruni mahl
musta pipart
oliiviõli
klaas kanapuljongit
100 g pehmet kitsejuustu
2 spl mett
kõrvitsaseemneid
kõrvitsaseemneõli või seesamiõli
Tükelda kõrvits, sibul, porgand ja kartul. Haki tšilli, küüslauk ja ingver. Kuumuta poti põhjas õli ja lisa tükeldatud köögiviljad, hakitud tšilli, ingver ja küüslauk. Kuumuta ca 5 minutit, siis vala peale kuum puljong. Keeda köögivili pehmeks ja püreeri. Maitsesta sidrunimahla ja pipraga. Serveeri kitsejuustu, mee, kõrvitsaseemnete ja kõrvitsaseemne- või seesamiseemneõliga.
Mul kõrvitsaseemneid ei olnud, panin kõrvitsaseemnepestot :)
Retsept Puhtast rõõmust.
Mul kõrvitsaseemneid ei olnud, panin kõrvitsaseemnepestot :)
Retsept Puhtast rõõmust.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar