Vaja läheb:
1 sibul
1 küüslauguküüs
oliiviõli
1 tl tšillipulbrit
1 väiksem punane seemnetest puhastatud tšillipipar
0,5 tl jahvatatud vürtsköömneid
meresoola
purustatud musta pipart
250 g hakkliha
100 g päikesekuivatatud tomateid oliiviõlis
400 g purustatud tomatit
jupp kaneelikoort
400 g punaseid konservube
Peenesta sibul ja küüslauk köögikombainis peeneks ning prae väheses oliivõlis pehmeks. Lisa tšillipulber, tšillipipar, vürtsköömen ja veidi soola ning pipart. Lisa hakkliha ja pruunista liha pidevalt segades.
Peenesta köögikombainis päikesekuivatatud tomatid ja veidi õli (tomatipurgist). Lisa saadud tomatipasta hakklihale. Lisa tomatid, kaneelikoor ja 1 dl vett. Maitsesta vajadusel soola ja pipraga.
Kuumuta keemiseni, kata pott küpsetuspaberiga ja seejärel kaanega. Alanda kuumust ja hauta 1,5 tundi (või hauta 150-kraadises ahjus sama kaua). Tunni aja pärast lisa nõrutatud konservoad.
Serveeri mõne hea saiaga.
Retsept siit.
1 sibul
1 küüslauguküüs
oliiviõli
1 tl tšillipulbrit
1 väiksem punane seemnetest puhastatud tšillipipar
0,5 tl jahvatatud vürtsköömneid
meresoola
purustatud musta pipart
250 g hakkliha
100 g päikesekuivatatud tomateid oliiviõlis
400 g purustatud tomatit
jupp kaneelikoort
400 g punaseid konservube
Peenesta sibul ja küüslauk köögikombainis peeneks ning prae väheses oliivõlis pehmeks. Lisa tšillipulber, tšillipipar, vürtsköömen ja veidi soola ning pipart. Lisa hakkliha ja pruunista liha pidevalt segades.
Peenesta köögikombainis päikesekuivatatud tomatid ja veidi õli (tomatipurgist). Lisa saadud tomatipasta hakklihale. Lisa tomatid, kaneelikoor ja 1 dl vett. Maitsesta vajadusel soola ja pipraga.
Kuumuta keemiseni, kata pott küpsetuspaberiga ja seejärel kaanega. Alanda kuumust ja hauta 1,5 tundi (või hauta 150-kraadises ahjus sama kaua). Tunni aja pärast lisa nõrutatud konservoad.
Serveeri mõne hea saiaga.
Retsept siit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar