reede, 5. jaanuar 2018

Go blue. Päikeseprillid




Käisin täna üle pika aja jooksmas. Siin on endiselt paks lumi maas ja miinus 12 pole mind väga motiveerinud. Samas pole ma ka kodus kassetti saatel võimleja tüüp, aga natukene ligutada tahaks. Natuke rohkem siis kui need tunnised jalutuskäigud, mis me õhtuti teeme. Igal juhul, asja uba, miks ma seda üldse mainin, on, et isegi pilves ilmaga on siin päikeseprille vaja, sest lumi on maja taga metsas nii valge ja ere, et pimestab. Välja arvatud neil lõikudel, mida skungid ja koerad vabaõhukäimlana kasutavad.

Siin tarbimisühiskonnas on Google'il shoppingu jaoks täiesti eraldi feature. Nimelt selgus, et kui panna otsingusõna Google'isse, siis lisaks pildi- ja kaardivalikule on siin ka nupp "Shopping", millele vajutades otsib Google sulle toote kõikvõimalikest online poodidest koos hindadega välja. Lisavõimalusena saad veel filtreerida suuruse, värvi, brändi ja kõige muu võimaliku järgi. Amazon, värise!

Leidsin ükspäev postkastist ägeda roosa vegan ajakirja. Jõudsin juba mõelda, et mõni kirjastus või lausa linn ise on alustanud teavitustööd taimetoitluse teemal, aga lähemal vaatlusel selgus, et tegemist on ühe naabruskonnas asuva tellimusega hoopis. Woodland või Westfield, vahet seal ikka on. Ma igal juhul loodan, et Amy saab see kuu ka ilma ajakirjata hakkama. Sest täna linnas valitsev -19 kraadi mind küll seda ca pooletunnist jalutuskäiku ette võtma ei motiveeri. Ja postiljonile pole seda ka siin kuhugi jätta. Eile õhtul muide, koputati uksele ning jõudsin veel silmanurgast UPS autot näha. Läksin siis alla vaatama, et mis toodi ning ukse ees trepi peal oli kaks õhukest pakikest maas. Mis oleks mõlemad ilusti postkasti mahtunud ja ruumi ülegi jäänud...

Kommentaare ei ole: