esmaspäev, 22. jaanuar 2018

Go blue. Beyond Meat. Sealpool liha.


Whole Foodsis ja Krogeris (viimases küll vaid teoreetiliselt) on müügil veganburgerid "Beyond Meat" sarjast. Lihavabad, sojavabad, nisuvabad, kõigevabad. Tegin paki lahti ja viskasin ühe burxi koos brokoliga pannile. Kirjas oli, et 3 minutit kummaltki poolt ja vaata, et üle ei küpseta, burx peab keskelt ilus roosa jääma. Tõepoolest, kes see ikka well done kotletti närida tahaks. 3+3 järel oli kotlett keskelt veel jääs, seega pidasin paremaks veel mõned minutid lisada. Selle aja peale oli terve maja täis kassikonservi lõhna. Chilli konserve ei pidanud omal ajal isegi kuumutama, et selliseid aroome esile tuua. Kuna tõenäoliselt pole ka kassitoidus just väga palju liha, võivad ka need Beyond Meat burxid samalt liinilt tulla kui omal ajal Chilli jänesepasteet küll.

Kui mul lõpuks brokolist brokolipüree oli pannil saanud, tõstsin ka oma mitteliha taldrikule ning pilt kassigurmeekonservist silme ees, proovisin ära. Tekstuur oli selline nagu ühel burxil võiks olla, värv oli kah roosa nagu medium rare võiks olla. Maitset polnud üldse. Lisasin sinepit ning tekkis ka maitse. Pakkusin Scotile ka maitsta, aga ta ei pidanud mu tõetruud võrdlust kassikonserviga just eriti sobivaks reklaamiks ning jättis vahele.

Kommentaare ei ole: