pühapäev, 21. mai 2017

Change of Scenery





Tegin Zara Home netipoest tellimuse. Eesti netipoodides on üldjuhul esmaseks makseviisiks pangalink, vahest pakutakse ka krediitkaardiga maksmise võimalust. Zara Home'il olid valikus krediitkaart ja Paypal. Peale krediitkaardi numbri sisestamist oli järgmise lahtri ees kirjas: Kaardi nimi. Ja sealkohal tekkis mul segadus. Kas ma peaksin sinna panema MasterCard või peaks mu kaardil olema mingi muu nimi? Äkki peaksin teda hellitavalt Leopoldiks kutsuma ja selle sinna lahtrisse kirja panema? Igal juhul sain tellitud ning tulemus pildil näha.

Käisime moe- ja elustiiliblogijate täikal. Peen üritus leidis täna aset Tali poes, samal ajal kui suvaline pööbel oma kraami eilsel Telliskivi täikal ja Kalamaja päevadel müüs. Selgus, et moe- ja elustiiliblogijad kannavad valdavalt H&M (eriti ühte helesinist kampsi, mis tundus kõikidel lausa stangel rippuvat), Seppälä ja Zara riideid ning enamusele neist on tundmatu pesumasina kontseptsioon.

Kalamaja hoovikohvikutes on tänaseks veel mõni aasta tagasi enimlevinud pakutav ehk muffinid menüüst väljas ning peaaegu igal letil laiutasid krõbedad vahvlid, kirju koer ja kiluvõikud. Elagu mitmekesisus.

Varahommikustel jooksuringidel hakkab juba tuttavaid nägusid, vabandust, tuttavaid dresse ja koeri tekkima. Lisaks ka üks tüüp, kes iga hommik kell 7 ülikonnas oma auto ees seistes Lilleküla staadioni kõrval suitsu teeb. Ja nagu dokumenteeritud, siis ranna- ja päikesetõusuvaadete asemel on kastaniallee.

Eelmine nädalavahetus oli Lõuna-Eestis suurepärane ilm (vaata võrkkiige pilti Agalis) ning see nädalavahetus tabas tervet Eestit kuumalaine.

Ka kõik kuus lindu on nüüd üles pildistatud nagu näha juuresolevalt pildilt. Igal sisuks erinevat värvi smuuti.

Kommentaare ei ole: