reede, 3. märts 2017

Eat. Love. Bali. Sirp ja mees.




Maailma suurim islamiriik ja ei mingit mošeed. Hommikul ärkasime linnulaulu peale. Kohv, banaanipannkoogid ja puuviljasalat toodi nagu ikka siinkandis otse rõdule ning life's fruit. Bali kohv on ülihea - kange, tummine, šokolaadine.

Kauplemine on siin lihtne, enne veel kui jõuad omapoolse pakkumise teha, hakkab hind langema. Helena hakkab omale cargolendu broneerima siit ära.

Tegime linnasisese sightseeingu ehk vaatasime ära paar templit, turu ja mõned taimetoidurestoranid :) Pealelõunal läksime riisipõldude vahele. Tee läks järjest kitsamaks ning ühel hetkel ronisime mööda plätulaiust rada võsa kõrval. Kui tundus, et nüüd hakkab asi rappa minema, võttis võsa ääres istunud mees ohjad, vabandust sirbid oma kätte (kummassegi ühe) ning tegi meile selgeks, et peame talle järgnema. Järgnesime siis läbi võsa ja hoovi kuni omalegi üllatuseks jõudsime templi juurde välja.

Õhtul oli Helenal plaan massaaži ja mul pediküüri minna. Hea oli, et Helena ees ära läks, sest 5 minutit hiljem oli ta juba tagasi kuna salong oli suletud. Arvestades, et me elame kõrgete astmetega penthouse'is, on igati tervitatav kui ei pea täiesti tühja alla ja üles jooksma.

Kommentaare ei ole: