Ümbermaailma taimetoiduga jõudsin Gruusiasse. Spinatist erkrohelised pallid seesamiseemnete või apelsinitšilliga näevad laual välja tõeliselt värvikad.
Vaja läheb:
1 kg spinatit
220 gr Kreeka pähkleid
150 gr sibulat
1 tl kuivatatud koriandriseemneid
1 tl safranit
0,5 dl veiniäädikat
Cayenne'i pipart
soola
Vaja läheb:
1 kg spinatit
220 gr Kreeka pähkleid
150 gr sibulat
1 tl kuivatatud koriandriseemneid
1 tl safranit
0,5 dl veiniäädikat
Cayenne'i pipart
soola
Keeda spinat kergelt pehmeks, uhmerda ühtlaseks massiks ja pressi vesi välja.
Peenesta pähklid, spinatisegu ja sibul köögikombainis või blenderis. Lisa koriander, pipar, safran, sool ja veiniäädikas ning sega ühtlaseks massiks.
Vormi ümarikeks pätsideks ning veereta kas seesamiseemnetes või puista peale pisut apelsinitšillit.
Retsept on pisut muudetud kujul "Minu kokaraamatust".
Köök: Gruusia
Peenesta pähklid, spinatisegu ja sibul köögikombainis või blenderis. Lisa koriander, pipar, safran, sool ja veiniäädikas ning sega ühtlaseks massiks.
Vormi ümarikeks pätsideks ning veereta kas seesamiseemnetes või puista peale pisut apelsinitšillit.
Retsept on pisut muudetud kujul "Minu kokaraamatust".
Köök: Gruusia
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar