Mahlased magus-vürtsikad krevetid, millele lisatud piparmünt annab värskust, tšilli tulisust ja apelsinimahl magushapukat maitset.
Vaja läheb:
1 kimp värsket koriandrit
1 küüslauguküüs
jupp ingverit
2 spl oliiviõli
ca 200 gr suuri kooritud krevette
ühe apelsini mahl
1 spl heledat sojakastet
1 tl maisitärklist
vastavalt soovile head tšillikastet
mõned piparmündilehed
4-5 hakitud šampinjoni
1 hakitud tomat
1 kimp värsket koriandrit
1 küüslauguküüs
jupp ingverit
2 spl oliiviõli
ca 200 gr suuri kooritud krevette
ühe apelsini mahl
1 spl heledat sojakastet
1 tl maisitärklist
vastavalt soovile head tšillikastet
mõned piparmündilehed
4-5 hakitud šampinjoni
1 hakitud tomat
Püreesta blenderis koriander, küüslauk, ingver ja 1 spl õli. Sega hulka krevetid ning jäta ca tunniks maitsestuma.
Sega apelsinimahl, sojakaste ja maisitärklis ühtlaseks. Lisa tšillikaste ja piparmünt ning jäta seisma.
Kuumuta pannil õli ning prae selles šampinjone, kuni need on kuldpruunid. Lisa tomatid ning hauta mõni minut. Lisa apelsinikaste ja sega, kuni kaste pakseneb. Sega hulka krevetid koos marinaadiga ja lase veel pool minutit haududa. Serveeri kohe riisiga.
Algse retsepti võtsin Vokiroogadest ja kohendasin seda omale sobivamaks :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar