
Vaja läheb:
2 dl vahukoort
1 vanillikaun
1 apelsin
0,5 dl piima
2-3 munakollast
25-50 g suhkrut

Kuumuta rõõsk koor, poolitatud vanillikaun, apelsinimahl ja riivitud koor keemiseni.
Sega piim, munakollased ja suhkur. Kalla peale kuum kooresegu, kastet pidevalt segades. Kurna segu läbi sõela ja kalla madalatesse portsjonvormidesse.
Küpseta 90-kraadises ahjus 20-30 minutit, kuni kreem on hüübinud. Lase jahtuda, puista peale suhkrut ning põleta see leeklambiga kiirelt karamelliseks.
Kogusest tuleb kuus väiksemat portsu.
Retsepti võtsin nami-namist.
25-50 g suhkrut

Kuumuta rõõsk koor, poolitatud vanillikaun, apelsinimahl ja riivitud koor keemiseni.
Sega piim, munakollased ja suhkur. Kalla peale kuum kooresegu, kastet pidevalt segades. Kurna segu läbi sõela ja kalla madalatesse portsjonvormidesse.
Küpseta 90-kraadises ahjus 20-30 minutit, kuni kreem on hüübinud. Lase jahtuda, puista peale suhkrut ning põleta see leeklambiga kiirelt karamelliseks.
Kogusest tuleb kuus väiksemat portsu.
Retsepti võtsin nami-namist.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar