kolmapäev, 11. jaanuar 2012

Jerk tüüpi kanafileeribad


Lappasin, nagu tavaliselt, Jamie 30-minuti raamatut, et leida midagi väheste komponentidega ja lihtsat lõunaks :) Silma hakkas tema "hullult hea Jerk-kana" ning otsustasin sealt kombineerida omale jerk-kastme ning kasutada seda kiireks marinaadiks.

Vaja läheb:
2 kanafileed
1 spl mett
1 sibul
5-6 nelki
pool tl värvilist jahvatamata pipart
3 spl siidriäädikat
sobivas koguses head tšillikastet
2 küüslauguküünt
kardemoniseemneid


Püreesta kõik peale kana blenderis. Lõika filee ribadeks ning jäta marinaadi sisse pooleks kuni kaheks tunniks. Prae seejärel kana koos marinaadiga kuni kana on ilus kuldpruun ning läbi küpsenud. Serveeri valge riisiga.

Kommentaare ei ole: