Pehme ja kreemine, mahlaselt ja magusalt mustsõstrane ning mandliselt martsipanine ricottakook sooja suveõhtusse.
Vaja läheb:
100 gr. võid
3 dl jahu
paar spl vett
tops ricottakreemi
pakk hapukoort
ühe sidruni riivitud koor
martsipani
3 dl mustsõstraid
soovi korral suhkrut
1 tl vanilliekstrakti
2 muna
2 tl maisitärklist
Tee jahust, võist ja veest muretaigen ning suru vormi põhja. Pane pooleks tunniks külma ning eelküpseta seejärel 200 kraadi juures 15 minutit.
Haki martsipan ning kata küpsetatud koogipõhi mustsõstarde ning hakitud martsipaniga.
Sega munad, suhkur, ricotta, sidrunikoor, hapukoor, suhkur, vanill ja maisitärklis omavahel ning vala ettevaatlikult marjade ja martsipani peale. Küpseta 180 kraadi juures ca 45 minutit.
Vaja läheb:
100 gr. võid
3 dl jahu
paar spl vett
tops ricottakreemi
pakk hapukoort
ühe sidruni riivitud koor
martsipani
3 dl mustsõstraid
soovi korral suhkrut
1 tl vanilliekstrakti
2 muna
2 tl maisitärklist
Tee jahust, võist ja veest muretaigen ning suru vormi põhja. Pane pooleks tunniks külma ning eelküpseta seejärel 200 kraadi juures 15 minutit.
Haki martsipan ning kata küpsetatud koogipõhi mustsõstarde ning hakitud martsipaniga.
Sega munad, suhkur, ricotta, sidrunikoor, hapukoor, suhkur, vanill ja maisitärklis omavahel ning vala ettevaatlikult marjade ja martsipani peale. Küpseta 180 kraadi juures ca 45 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar