Üks väheseid häid asju, mis sügisega kaasneb, on see, et jälle sobivad söögiks kõiksugused karrid. Jahedate ja tuuliste sügisõhtute vürtsikad toidud... Jucjaco blogis panin tähele chicken tikka masalat :)
Kõigepealt tee maitseainesegu:
Riivi 3-4 cm jupp ingverit, purusta 3 küüslauguküünt, lisa 1 spl garam masala pulbrit, 1 tl tšillipubrit, 1/2 tl jahvatatud koriandrit, 1 tl vürtsköömnepulbrit, 1 spl õli. Sega läbi ning jaga pooleks. Pool sega 150 grammi maitsestamata jogurtiga.
Lõika kaks kanafileed tükkideks ning sega jogurtikastmega. Jäta seniks seisma, kuni ülejäänud kastet valmistad.
Pruunista ca lusikatäies võis hakitud sibul ning lisa ka teine pool maitseainesegust. Lisa üks hakitud tomat, natuke mandlilaaste ja 150 ml vett. Hauta kuni vesi on enam-vähem aurustunud ja kaste paksenenud. Maitsesta soolaga, lisa 25-50 ml vahukoort ja 1 tl garam masala segu. Lase keema tõusta ning lisa kanatükid. Pigista kastmesse poole sidruni mahl ja väike peotäis värsket koriandrit. Lase haududa kuni kana on pehme ning serveeri aurutatud riisiga.
Kogustest jätkub kahele.
Kõigepealt tee maitseainesegu:
Riivi 3-4 cm jupp ingverit, purusta 3 küüslauguküünt, lisa 1 spl garam masala pulbrit, 1 tl tšillipubrit, 1/2 tl jahvatatud koriandrit, 1 tl vürtsköömnepulbrit, 1 spl õli. Sega läbi ning jaga pooleks. Pool sega 150 grammi maitsestamata jogurtiga.
Lõika kaks kanafileed tükkideks ning sega jogurtikastmega. Jäta seniks seisma, kuni ülejäänud kastet valmistad.
Pruunista ca lusikatäies võis hakitud sibul ning lisa ka teine pool maitseainesegust. Lisa üks hakitud tomat, natuke mandlilaaste ja 150 ml vett. Hauta kuni vesi on enam-vähem aurustunud ja kaste paksenenud. Maitsesta soolaga, lisa 25-50 ml vahukoort ja 1 tl garam masala segu. Lase keema tõusta ning lisa kanatükid. Pigista kastmesse poole sidruni mahl ja väike peotäis värsket koriandrit. Lase haududa kuni kana on pehme ning serveeri aurutatud riisiga.
Kogustest jätkub kahele.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar