Vaatamata kuumale ilmal olen ma endiselt kooreste-kreemiste magustoitude lainel. Kuna kõiki neid süüakse jahutatult, sobivad nad praegusesse kliimasse suurepäraselt. Riisipudingu juures ongi parim just see, et ta on mõnus koorene-kleepuv vaatamata sellele, et tehtud on piimaga :)
Pane keema ca 0,8 liitrit piima ning lisa 100 grammi pudruriisi, pool tl vaniljet, jupp kaneeli ja natuke suhkurt. Alanda kuumust ning keeda aeg-ajalt segades tund aega, vajadusel lisa piima juurde. Lõpupoole, kui puding on juba üsna paks, sega pidevalt. Jahuta puding maha ning serveeri kuuma maasikakastmega, mille jaoks purusta maasikad, lase need keema natukese pruuni suhkruga ning suru seejärel läbi sõela.
Pane keema ca 0,8 liitrit piima ning lisa 100 grammi pudruriisi, pool tl vaniljet, jupp kaneeli ja natuke suhkurt. Alanda kuumust ning keeda aeg-ajalt segades tund aega, vajadusel lisa piima juurde. Lõpupoole, kui puding on juba üsna paks, sega pidevalt. Jahuta puding maha ning serveeri kuuma maasikakastmega, mille jaoks purusta maasikad, lase need keema natukese pruuni suhkruga ning suru seejärel läbi sõela.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar