laupäev, 29. detsember 2018

Go blue. Jõululõuna.


Kuna toiduteema on siin blogis täiesti ebaõiglaselt vaeslapse osas viimasel ajal (kuna te viimati mõnda retsepti nägite, ah?), siis siinkohal ülevaade sellest, mida me jõululaupäeval sõime. Postituse pealkiri on küll "Jõululõuna", aga tegelikult me lihtsalt sõime päev otsa.

Ülevalt vasakult alates: parmesanikorvid roheliste idudega (Scoti idee, minu teostus), melon singiga, kitsejuustukreem singi sees, grillitud paprika ning erinevad määrded, kitsejuustukreem grillitud paprika sees, grillitud spargel, pooltoores veisefilee ja grillitud vähjasaba (kõik Scoti tehtud), creme brülee värskete vaarikatega (Scoti idee, minu teostus + Scoti kõrvetatud suhkur), crostinid erinevate katetega ning grillitud lõhe sinepikastmega (kõik Scoti tehtud).

Arvestades seda kui hästi meil esimese korra ohta creme brülee õnnestus ning Scoti industriaalmõõtu põletit, võiksime vabalt kohviku avada. Näiteks vahemereteemalise, sest ka kõik muu oli väga hea.  

Kommentaare ei ole: